Sikereink

                                             I.

"Egy elvesztett baba után, fél éves gyógyszeres kezelés eredménytelennek bizonyult. Az orvos PCOS-t diagnosztizált, a rengeteg ciszta miatt, a műtéti eljárás lett volna a következő lehetőség, azonban ezt visszautasítottam. Majd rátaláltam a tornára. 1 hónapnyi gyakorlás után megfogant a kisfiúnk, aki a kiírt napon, teljesen egészségesen, minden komplikáció nélkül megszületett . A tornának köszönhetően könnyű és gyors szülést tudhatok magam mögött."                                          II.

Hosszú évek eredménytelen próbálkozása után, most úton az első Dunaújvárosi "Aviva baba". Édesanyja az első csoportunk tagja volt, részt vett az alaptanfolyamon, majd eljött egy gyakorló órára is. Ezt követően, szinte azonnal pozitív lett a terhességi teszt és megérkezett a kis csoda.  Sok boldogságot a leendő szülőknek!

Úton az első  Dunaújvárosi"Aviva baba"
Úton az első Dunaújvárosi"Aviva baba"

                                                 III.

Egy anyukától kaptuk ezt a szép pozitív tesztet. A gyakorlatokat két naponta végezte és az eredmény magáért beszél. 1 hónapig csinálta a 18 alapgyakolatot. 

                                          IV. 

Kedves Nóra!

Tavaly októberben voltam nálad az Aviva tornát megtanulni. Beiktattam az étrendembe minél több mindent abból, amit ajánlottál, nyáron pedig kiderül, hogy babát várok. 

Mostanra már félidős elmúltam, a férjemmel februárra várjuk a babócát. Nagyon szépen köszönöm a támogatást és  segítséget. 


                                        V.

Tavaly év februárja óta szerettünk volna babát. Átestem egy nőgyógyászati vizsgálaton, ahol azt mondta az orvosom, hogy ennek nincs akadálya. Nagyon vártuk, hogy mikor fogan meg a babánk, azonban hónapról-hónapra csalódtunk. Néhány hónap sikertelenség után kissé letörtem, és ezért érdeklődve olvastam mindenről, ami segíthet. Ekkor jött szembe az interneten Nóri és az Aviva módszer. Utána olvastam és úgy gondoltam, hogy semmi veszteni valóm nincs. Felvettem veled a kapcsolatot és október elején részt vettem az alaptanfolyamon. Ezt követően otthon is rendszeresen végeztem a gyakorlatokat. Az eredmény nem maradt el, már ennek a hónapnak a végén pozitív lett a teszt, múlt hónapban pedig megszületett a kislányunk. Az, hogy ez a módszernek köszönhető-e, mindenki döntse el maga, de én azt gondolom, hogy a legfontosabb az, hogy nagyon hittem benne.

                      Lombikra készülve...

  • Kedves Nóra.
  • "Szia! Kicsit eltűntem, de csupa jó hírem van, amiben biztos vagyok, hogy az Aviva is közre játszott.  Sikerült a lombik, szóval hamarosan érkezik a második kislányunk.  Szóval még egyszer köszönöm, hogy megtanítottad. "


Várva várt baba..


Kedves Nóri.

"Évek óta vártunk a gyermekáldásra, de nem érkezett meg a babánk.

Küzdöttem PCOS betegséggel, inzulinreziszteniácal is, és a gyakorlatok hatására teljesen elmúltak a tüneteim. A ciklusom is  teljesen rendeződött.

Most 20 hetes kismama vagyok, köszönöm neked is és az Aviva tornának is. "


A mi történetünk...

Horváth Dorottya vagyok, 3100 gramm és 50 cm.

Aviva babának hív a mamám, hiszen sokat vártak rám. Egészségesen élt a várandósság alatt is, rengeteget mozgott , figyelt magára és rám is.

Aviva torna oktatóként fontosnak tartom, hogy a várandósság előtti időszakban is a helyes táplálkozás, légzéstechnika, életmód mellett, beépítsünk az életünkben egy mozgásformát. Én nem véletlenül az Aviva módszert választottam. Ez az egyetlen olyan mozgásforma, amiben valóban érzem a testen változását, egyensúlyba kerültek a hormonális problémák, és még fitten is tart. Mindenki számára könnyen elsajátítható, egyszerűen végezhető gyakorlatai, ritmikus "táncos" elemei feldobják a tornát. Heti kettő gyakorlás elég, és rendszeressé válik, ami rendszertelen, átjárható ami átjárhatatlan, és ép ami most még sérült.

Azt hiszen több jót nem is mondhatnék róla, hiszen az eredmény szemmel látható...:) 
Ha nincs menstruáció..


"Szia! Egy hónapja csinálom a tornát heti kétszer és a héten megjött a menstruációm " :)